Dr BenDix er fra Fredrikstad og har 14 år bak seg nå. De startet som en powertrio og utvidet med et ekte Hammond B3 for 6 år siden. Låtutvalget spenner seg fra Elvis, Kim Larson, ZZ-Top til Deep Purple pluss noen godlåter fra deres cd’r. De har et stort utvalg av låter og trives på festivaler og puber.

drbendixMedlemmene har tidligere spilt i Østfoldband som Jet Set, Småtroll, Bjørn Krisa-band og mange andre band som stand in. Kjell Bendixen var med å starte Jet Set (1977-1980) fra Sarpsborg sammen med Trond Joneid (hvil i fred), Claes Karlson, Jan Nicolaisen (hvil i fred) og Terje Gade. De som er godt voksne vil nok huske dette eminente bandet.

De har også gitt ut 3 cd’r som har blitt vel mottatt ute i verden. Kjell Bendixen har også mange venner i Skottland og der har de spilt årlig i snart 10 år på puber og vært headliner på festivaler.

Bandet låter tight og tøft og guttene får lov til å briljere på instrumentene så mye de lyster, noe publikum setter stor pris på.

Bandet består av:
Kjell Bendixen: gitar, munnspill og vokal
Henry Larsen: Hammond XK3
Roger Wadseth: trommer
Kent Petterson: Bass og bakgrunnsvokal