Den allsidige, kjente og kjære Geir Pedersen kommer til Café Magenta onsdag kveld for å minne alle på sitt talent.  Geir har i det siste spilt noe sammen med Torgeir og Kjendisene rundt omkring, men i kveld kommer han som trubadur.

Geir Pedersen er bosatt i Fredrikstad og har livnært seg som musiker siden 1993. Geir har lang erfaring som freelance musiker, både som trubadur og i forskjellige band i inn og utland. Han har blant annet spilt i Danmark, Tyskland, Irland, Spania og Italia. Han har et repertoar som strekker seg fra norske visesanger via blues-jazz til, pop, rock’n’roll samt gladlåter som gir full allsang på stedet han spiller. Geir har et rikholdig utvalg av låter å ta av, noe som gjør han anvendelig i stort sett alle slags settinger. Han passer bra på konserter, puber, privat og kick-off partys for å nevne noe. Han mener at å få folk i god stemning er et viktig aspekt ved det å være trubadur.

«Geir Pedersen er en musiker med glimt i øyet, som med sitt eminente gitarspill og allsidige repertoar bare må oppleves…» – Sarpsborg Avis.

geir