Forrige gang Steffen gjorde slik aften, onsdag 2 desember, hadde han med meg intet færre enn 10 medmusikanter, inkl blant annet Gard Eriksen, Yngve Bakken-Nilsen, Jerry Geraldi etc…. Det ble en aften uten like!!!

Denne gangen blir det ikke fullt så mange gjesteartister, men det planlegges en meget artig lekestue denne gangen også! Ryktes blant annet om deilige toner fra Jon Petter Gonzalez Lindberg (trompet). Kristian Torp (bass) og Erik Engebretsen (trommer) sitter stødig i husbandet, og vi spiller to sett fra kl 2230!

La oss sparke i gang påska i Gamlebyen!!

Det ryktes om en slik besetning:

Steffen Hissingby – vokal, gitar
Daffi – gitar
Jon Petter Gonzalez Lindberg – trompet
Kristian Torp – bass
Erik Engebretsen – trommer
Caroline Ingeberg – vokal
m.fler…!!

Café Magenta 23 mars! Musikken starter kl 22.30 sharp!!
CC: 100,-
20år

– Steffen!

SPECIAL GUEST – CAROLINE INGEBERG!!!!
Caroline er en garvet sangerinne bosatt i Oslo. Hun er vertinne på Josefinejammen på Josefines Vertshus på Bislett, var sangerinne i bandet The Shitsez, hvis låt «Next Big Thing» ble brukt i promoen for NBCs program «America’s Next Great Restaurant» i mars 2011.. Hun er aktiv i poker-NM, har et sjarmerende vesen og en deilig groove!

DAFFI!!!!
Daffi er gitarist i det legendariske bandet Frank Znort Quartet. Gjort skive i Abbey Road Studios i England. Fyller Blå i Oslo hver søndag!
Daffi er et unikum av en hyggelig mann, og et inferno av en gitarist!steff2