I år som tidligere, utvider vi vårt kulturtilbud under Månefestivalen og satser på mye hygge og musikk.

Igjen, har vi fått utvidet vårt sjenkeområde og vi setter opp øltelt og griller på ‘Kanonplatten’.  Vi kjører egen MENY under festivalen og på torsdag arragerer vi en liten Kick-Off i samarbeid med Ølgaarden AS.  Programmet er som følger:


Onsdag 20 – Dan the Madman & Band (rytmisk akustisk)

Vår egen Daniel Johansen kassegitar og vokal og Tobias Lundblad på kajoon.  Madman spiller som oftest den typen musikk som gjør at «øra blør», men denne gangen lover han å være myk og snill. Det blir hyggelig caféstemning med kassegitar og kajoon, med akustiske versjoner av blant annet Green Day, Bring Me The Horizon og Dum Dum Boys. Kollega Tobias Lundblad spiller på kajoon.  CC: 50,- Konsertstart kl. 21.00

madman


Torsdag 21 – Chris Grant And The Swingin’ Rocky Tonk Company
m. Grilling og Ølsmaking med Ølgaarden på Kanonplatten

Sarpingen, pianisten og vokalisten Chris Grant inviterer igjen publikum til en kveld med rocky tonk, som er hans fellesbetegnelse på god gammel rock`n roll, blues og en porsjon med country. Grant har med seg sitt eget band; The Swingin`Rocky Tonk Company. The Swingin’ Rocky Tonk Company består av:

Eivind Ystrøm Petersen – gitar
Anders Amundsen – bass/vokal
Kjetil Veum – trommer
Guro Brunsby – vokal
Hege Bakke Styrvold – vokal

Reportoaret denne kvelden baserer seg på coverlåter bandet brenner for, samt egne låter i samme sjanger. Det aller meste appellerer sterkt til de danseglade blant publikum.

Bandet har hittil sluppet 13 egne låter på Spotify og de fleste andre digitale musikktjenester, og slipper ytterligere et fullt album i løpet av 2016.  De er listet med flere låter på NRK Østfold, og er også spilt på nasjonal radio i 2014, 2015 og 2016.


Fredag 22 – Eva’s Essens
Grilling og ølservering på Kanonplatten

evaEva Iselinn Erichsen på vokal
Stein Arne Rimehaug på synth
Axel Kielland på gitar
Jim Johansen på bass
Ole Martin Forsetlund på trommer

Evas Essens er et Fredrikstad-band som ble startet i 2009. Siden den gang har de underholdt på alt fra større events og festivaler til mindre arrangementer som bryllup og andre festlige anledninger. Gode skussmål som «band med trøkk», «fantastisk vokalist», «kanonfett!» er bare noe av det bandet kan være stolte av. Evas Essens jobber for å møte et bredt publikum ved å mikse kjente, nye og gamle pop låter.

De er hele tiden fokusert på å oppdatere seg, ved å øve inn ny musikk underveis, slik at repertoaret vedlikeholdes og fornyes. Bandet består av etablerte musikere med vokalist Eva Iselinn Erichsen i front. Hun mestrer de fleste sjangere med full overbevisning.

Som vokalisten selv pleier å si: «Håper dere har tatt på dere danseskoa, for her blir det liv i kveld!»


Lørdag 23 – Hr. Smith’s Venner
Grilling & Ølservering på Kanonplatten

hrsmithHr. Smiths Venner er en hardtslående hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen! Gjengen leverer de udødelige klassikerne hans med innlevelse, energi, tempo og spilleglede. Blod, svette og øl renner i strie strømmer når bandets fem medlemmer hamrer grundig løs på Jokkes katalog, og publikum er garantert å forlate lokalet med et smil om munnen!

Jørn Brekke – Vokal
Thor B. Gundersen – Gitar
Øystein Bjørkelo – Gitar, vokal
Anders Iglesias-Nesset – Bass, vokal
Magnus Lillejordet – Trommer, chilinøtt

CC: 150,- Kl. 23.00

NB! Vi anbefaler publikum å komme tidlig.  Bandet solgte ut sist gang.


Søndag 24 – Åpen Scene

Åpen scene på Café Magenta gir deg mulighet til å vise fram hva enn du har å by på i form av underholdning. Alle påmeldte musikere og entertainerne får tildelt tid til oppreden, avhengig av hvor mange som melder seg på på forhånd.

Om du har lyst å diske opp med noe annet enn musikk, for eksempel stand-up komedie eller trylleshow eller whatever, er du mer enn velkommen til å kjøre på med det.

Om du vil være med på spontan improvisasjon i form av jammings (synging/trommer/bass/el-gitar/kasse-gitar), bare sleng deg på uoppfordret – – Man må ikke være verdensmester for å være med på dette. På Åpen Scene-kveldene er det lek og moro som er tingen!!!

Fra kl 19.00 og utover kvelden.  Daniel Andre Johansen er konfransier og oppvarmer.

Kveldens påmeldte:

Eda Johnsen
Silje Andersen
Christine Stenerud
Ahmed Sadik
Tirosh Amin
Eldos Uyghur
Mirsade Avdija

**********************

Disse er på kanskje-lista:

Thomas Gjerlaugen
Vegard Bogen
Tord Sigmund Aamodt Bentsen
Walter Andre Torbjørnsen
Kim-Andreas Jakobsen