Når:
14. august 2020@20:00-21:00
2020-08-14T20:00:00+02:00
2020-08-14T21:00:00+02:00
Pris:
150

En stemningsfull sommerfredagskveld sammen med FolkPort og et utvalg både muntre og sentimentale sanger i de flotte omgivelsene utenfor det gamle slaveriet i Gamlebyen.

FolkPort-musikken har sitt utgangspunkt i britisk tradisjon, og det er låtene i seg selv som formidles med vokal, tekst og fiolin som de mest sentrale ingrediensene. Og alt er bruksmusikk som passer godt å lytte til, bare hygge seg med eller kanskje til og med danse eller synge litt med på!

FolkPort er:
Sølvi Eriksen Kvam – vokal og blikkfløyter
Ørjan Arntsen – fiolin, cellofiolin, mandolin og vokal
Bjørn Fyen – vokal og akustiske gitarer
Tore Tambs-Lyche – bass, akustisk gitar og vokal
—- Litt om bakgrunn ———–
Siden starten i 2002 har FolkPort vært rundt på store og små konsertscener og festivaler i Norge og Danmark, blant annet med seks år på Skagen festival. Et par høydepunkter var utvilsomt support for Fairport Convention på Rockefeller, utgivelsen av et album med bare egenprodusert musikk og senere et album med bare norske tekster.
Med dette utgangspunktet og en blanding av britisk tradisjonsmusikk og egne låter er FolkPorts konserter aldri like og er tilpasset konsertstedet og publikum. Den gode stemningen skal skapes uansett om det er en stor festival, en pub, eller som denne gangen ute i historiske omgivelser!
—– Les mer: ——————
FolkPort på web:
http://www.folkport.com
Ta en kikk på FolkPorts videoer på YouTube:
https://www.youtube.com/user/folkport
Cafe Magenta på Facebook:
https://www.facebook.com/bastion5magenta/

NB! Vi har to typer billetter – 100 til sammen. 40 av billettene gir garantert konsert dersom vi må flytte konserten inn. De resterende 60 vil få refundert billett dersom vi er uheldige med været og må avlyse ute.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.