Paul kommer for første gang til Magenta, denne gangen med egne tolkninger av Beatles og Eagles.
Paul Gannon er født og oppvokst i Sør Ohio, og har spilt musikk hele sitt liv. Han begynte som trommerslager og vokalist og han reiste rundt i USA med diverse band.
I 1997, flyttet han til New York hvor han fikk muligheten til å turnere i Europa, da som akustist gitarist og sanger. Mens han var i Norge i 1983, møtte han Rita og flyttet til Oslo i ‘ 84, hvor han fortsatte med turnering, låtskriving og musikk, både som trommeslager/vokalist for andre band, og som bandleder/guitarist og vokalist med eget band.
I 1993 tok Paul og Rita det store steget og flyttet til Nashville, hvor han åpnet “Big Ear Studio” som raskt ble et populært studio for musikere både fra Nashville, Norge og resten av USA. Paul var lydtekniker/produsent på alle disse prosjektene.
Paul fortsatte selv også med spilling og låtskriving, og han ga ut 2 CD’r med egne låter sammen med sitt “ Swampgrass Band”.
Spol frem til 2018 – etter så mange i Nashville, bestemte Paul og Rita at det var på tide å flytte tilbake til Norge. De har nå bosatt seg i Fredrikstad hvor Paul fortsetter med spilling, og “Big Ears Studio” vil bli åpnet igjen herfra slik at norske musikere kan få anledning til å møte anerkjente Nashvillemusikere på sine prosjekter.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.