I hovedsak er Vincent Flatts Final Drive et blues’n boogie band som tar publikum fra countryrock til rask og spennende boogie. Men mens musikken varierer i sjangrene, er en ting konstant: Steve ‘Bertie’ Burtons kraftfulle stemme.

Etter 20 år på veien med den opprinnelige line up, tok Bertie – som på 80-tallet frontet britiske rockebandet Starfighters (support på AC / DC’s Back in Black tour og Ozzy Osbourne’s  Diary of a Madman  tour) – en timeout. Han ønsket å komme seg bort fra de mange fristelsene som følger med å være i et band. Resultatet ble et nytt perspektiv, en ny tilnærming til livet på veien og et knippe med flott nytt materiale.

Den nye retningen fungerer. Siden begynnelsen av 2018 har bandet opptrådt på arenaer og festivaler over hele Storbritannia, og Skandinavia, og har spilt inn en helt ny EP i forkant av et mer polert studioalbum som slippes senere i år. Kalenderen i 2019 ble fullpakket med datoer over hele landet, så vel som i Norge, Sverige og Danmark, og show i Tyskland og Frankrike.

Hjemmesiden til bandet:

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.