sep
23
ons
Utsatt til 2021 – Shaun Bartlett
sep 23@20:00-21:30

Det er ikke uten grunn at en intimkonsert med Shaun Bartlett (solo) kommer med 100% hyggegaranti! Stor fare for gode låter, sterke tekster og en og annen historie om livet der altså. Det ryktes også om at singer/songwriteren skriver masse nytt materiale som det blir mulig å oppleve på konsertene fremover, i tillegg til noen av “ringrevene” du kjenner fra ti år med radiolistinger!

Siden hans nedstrippede tolkninger av bl.a “Sweet Dreams” og “Wicked Game” fra Norge’s første sesong av The Voice (2012) spredde seg som ild i tørt gress har det stort sett gått i ett for artisten og drivkraften som er Shaun Bartlett, med oppstart av eget label, en rekke riksdekkende radiolistede singler, studioalbumet “Green Means Walk Red Means Run” (2014), livealbumet “Oslo Solo” (2016), spennende samarbeid innenfor et vidt spenn av artister fra CLMD til Claudia Scott, samt flere musikalske oppdrag for film og tv.

Visste du f.eks at Shaun er mannen bak stemmen og teksten til “Saviour Unknown”, kjenningslåta til NRK-serien “Øyevitne” som Annecke von der Lippe vant en Emmy-pris for? Eller at all musikken til TV2-serien “Petter Uteligger: Fra gata til Nordkapp” ble komponert av Bartlett, utgitt som EPen “Going Places”, tilgjengelig der du strømmer musikk?

“En sann artist og formidler” – Magne Furuholmen

«Evnen til å ta over et rom på sekunder!” – Sondre Lerche

Hør livealbumet «Oslo Solo» (2016) her: https://open.spotify.com/album/3co4NVxbNVkjwNzo8swJHE?si=eumZcULRSbaUfyyxHLXLLg

http://www.shaunbartlett-music.com/

okt
2
fre
Irsk aften med The Fingals
okt 2@20:00

The Fingals er en gjeng spillemenn som har spilt irsk og skotsk folkemusikk i over 25 år. De spiller tradisjonslåter, coverlåter fra kjente folkrockband og noen egenskrevne låter i samme sjanger. The Fingals har alltid fokus på trøkk og driv, selv om det kan dukke opp en og annen litt varere låt innimellom.

Det blir bra fest på lokalet!

Kjøkkenet er åpent til kl. 20, og Magenta serverer selvsagt den irske nasjonalretten Irish Stew.

okt
9
fre
Rawdhouse
okt 9@20:00

BILLETTER LEGGES UT SNART!

Rawdhouse+Cafe Magenta=God combo. Betyr fullt av folk. Som lytter, koser seg, danser, applauderer, og ikke lar oss få lov å avslutte. Som er på oss i pausene: «Dere speller innmari bra!» Rawdhouse betyr swingende rå velspilt bluesrock og erfarne musikere. To studioalbum som begge har fått fem av seks oppnåelige stjerner i Bluesnews. Sjølskrevne låter og live så sper vi på med noen gamle kjente covere.
Rawdhouse måtte godta nedstenginga i våres. Men musikken lot seg ikke stenge. Nye låter kommer til.
Rawdhouse består nå av:
Morgan Bjørnland: Vokal
Ole Jens Hovda: Bass
Morten Rostad: gitar
Halvor Erikstad: Tangenter/gitar/backingvokal
Peder Noteng: Trommer (ny trommis 🙂 )

Morgan Bjørnland: vokal
Morten Rostad: gitar
Ole Jens Hovda: Bass
Halvor Erikstad: gitar/tangenter/backingvokal
Peder Noteng: trommer