Torsdagkveld den 21 juli gjør vi oss klare for Månefestivalen og ønsker alle velkommen til Gamlebyen i Fredrikstad og Café Magenta.


Vi fyrer opp grillen i vår eminente uteservering og tilbyr en grillmeny som bla annet inkluderer Bratwürst, noe som passer godt til ølsmakingen med Morten Krogh fra Ølgaarden AS. Morten sier selv om smakingen:

Ølgaarden inviterer i samarbeid med Café Magenta til ølsmaking på Magenta, torsdag den 21. juli kl. 20:00. Vi forteller litt om ølets plass i Norge, om utviklingen av interessen for øl, og ikke minst blir det smaking av 4 ulike øl fra forskjellige bryggerier.
Hvert av ølene blir presentert og fortalt litt rundt bryggeriet de kommer fra, samt at det blir sagt litt om hva slags type mat ølet passer til og noen generelle tips om hvordan man parer øl og mat for å få en god kombinasjon! Vel møtt på Magenta kl. 20, torsdag den 21. juli! ?

Etter grilling og ølsmaking avslutter Chris Grant And The Swingin’ Rocky Tonk Company kvelden på Magenta- – de starter etter OBOS konserten med Stein Torleif Bjella, Henning Kvitnes & Claudia Scott er ferdig, og holder på frem til sjenkestopp.
Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Café Magenta og håper alle sammen får en fortreffelig feiring på årets Månefestival.  Har du ikke kjøpt billetter ennå kan du gjøre det ved å klikke på denne lenken 🙂