TAPASBUFFET

~

 

Spanske kjøttboller

Krakowpølser med stekt løk og paprika

Basilikumsmarinert kyllingspyd

Grillet laks med mangosalsa

Hvitløks- og chilimarinerte scampi

Ovnsbakte amadinepoteter

 

Lefse med røkelaks, snøfrisk og ruccola

Asparges med spekeskinke og parmesan

Bruschetta med tomat og løk

Bruschetta med røkelakskrem

Assorterte oster med marmelade

 

Caprese, Salat med tomat, mozarella og basilikum

Blandet salat

Frisk ananas- og tomatsalat

 

Småboller med kokkens utvalg

(oliven, soltørkede tomater mm)

 

~

 

  1. 475,- per kuvert

 

 

 

 

*Kokken er åpen for endringer om det skulle ønskes.

Ta kontakt med vår kjøkkensjef Lasse på tlf: 918 47 555

T a p a s   B u f f e t   o g   S e l s k a p s m e n y