Meny 1 – 495,- (375,-)

– Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem og sprøtt bakverk

– Kalvestek servert med rotgrønnsaker, fløtesaus og bakte amadinepoteter

– Husets ostekake med varme skogsbær

 

Meny 2 – 595,- (475,-)

– Oksecarpaccio med parmesan, pinjekjerner, nordisk pesto og ruccola

– Smørstekt torsk med chorizo og granateple, aspargesbønner og gulrotpuré

– Sjokoladefondant med kokossorbet og bær

 

Meny 3 – 695,- (575,-)

– Lime/chilli marinert laks med mango og avokadosalsa

– Helstekt okse indrefilet servert med soppstuing i butterdeig, sesongens grønnsaker, rødvinssaus og amadinepoteter.

– Creme brulee

 

Pris i parantes er 2-retters;  hovedrett og dessert 

 

3 – R e t t e r s   S e l s k a p s m e n y