Meny 1 – 495,-

Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem og sprøtt bakverk

Kalvestek servert med rotgrønnsaker, fløtesaus og bakte amadinepoteter

Panacotta med bær og jorbærsaus

Allergener: laks, hvetemel, soya, melk, sulfitter. Kan inneholde spor av nøtter.

Meny 2 – 549,-

Oksecarpaccio med parmesan, pinjekjerner, nordisk pesto og ruccola

Smørstekt kveite med smørsaus, sukkererter, gulrotpuré og poteter

Sjokoladefondant med kokossorbet og bær

Allergener: hvetemel, soya, melk, sulfitter. Kan inneholde spor av nøtter.

Meny 3 – 595,-

Lime- og chilimarinert laks med mango og avokadosalsa

Helstekt okse indrefilet servert med soppstuing i butterdeig, sesongens grønnsaker, rødvinssaus og amadinepoteter.

Creme brulee

Allergener: hvetemel, soya, melk, sulfitter

 

Minimum 10 personer pr. meny

SELSSKAPSBUFFET

Helstekt ytrefilet

Svinefilet surret i spekeskinke

Ristet champignon og løk

Pølse berner – pølse fylt m ost og surret i bacon

Karbonade m løk

Ovnsbakte poteter

Rødvinssaus

Roastbeef og potetsalat

Basilikummarinert kyllingfilet

Laks & eggerøre

Krydderlaks

Hvitløksmarinerte reker

Blandet salat

Gresk salat

Småboller med kokkens utvalg

(oliven, soltørkede tomater o.l)

Brød og smør

3 – R e t t e r s   S e l s k a p s m e n y