Meny 1 – 495,-

Hvitvinsdampet laks servert med pepperrotkrem og sprøtt bakverk

Kalvestek servert med rotgrønnsaker, fløtesaus og bakte amadinepoteter

Panacotta med bær og jorbærsaus

Allergener: laks, hvetemel, soya, melk, sulfitter. Kan inneholde spor av nøtter.

Meny 2 – 549,-

Oksecarpaccio med parmesan, pinjekjerner, nordisk pesto og ruccola

Smørstekt kveite med smørsaus, sukkererter, gulrotpuré og poteter

Sjokoladefondant med kokossorbet og bær

Allergener: hvetemel, soya, melk, sulfitter. Kan inneholde spor av nøtter.

Meny 3 – 595,-

Lime- og chilimarinert laks med mango og avokadosalsa

Helstekt okse indrefilet servert med soppstuing i butterdeig, sesongens grønnsaker, rødvinssaus og amadinepoteter.

Creme brulee

Allergener: hvetemel, soya, melk, sulfitter

 

Minimum 10 personer pr. meny

3 – R e t t e r s   S e l s k a p s m e n y